Fönsterputsning i Söderhamn

Tycker du att det är tråkigt att putsa fönster eller har du inte möjlighet att putsa fönstren själv? Anlita oss på Bloms Städservice när du behöver hjälp med fönsterputsning i Söderhamns Kommun.
Vår personal är noggranna, har lång erfarenhet och hjälper dig gärna att få fönstren skinande rena.

Fönsterputsning av proffs

Det spelar ingen roll om du har en lägenhet eller villa, vi hjälper dig snabbt och effektivt utan att för den delen tumma på kvalitén. Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Var utför vi fönsterputsning?

Vi utför professionell fönsterputsning till bra pris i Söderhamn, Ljusne, Norrala, Söderala, Mo, Trönö, Kungsgården med omnejd. Behöver du hjälp med bor i andra närliggande orter så kan vi hjälpa dig också.

Utnyttja RUT-avdraget för fönsterputsning

Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar oss för hushållsnära tjänster där fönsterputsning ingår. Du kan även utnttja RUT-avdraget för exempelvis flyttstädning och golvvård. Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rotavdrag eller rutavdrag. Vill du läsa mer om RUT-avdrag och vilka regler som gäller? Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Fönsterputs till både företag & privatpersoner

Rena och skinande fönster bidrar till en bättre arbetsmiljö och högre trivsel. Finns det något värre än att se ut genom lortiga och tråkiga fönster? Kanske har du ett skyltfönster eller ett kontor som behöver putsas. Vi kan erbjuda kontinuerlig fönsterputsning för att dina fönster alltid skall vara rena och fina. Kontakta oss och boka tid redan idag.

Vill du ha hjälp med något annat än fönsterputsning?

Vi utför de flesta förekommande städtjänster som exempelvis: 

 • Butiksstädning
 • Kontorsstädning
 • Trappstädning
 • Flyttstädning
 • Byggstädning
 • Sanering
 • Fönsterputsning
 • Golvvård
 • Vaxning/polering av golv – marmor, betong eller terrazzo
 • Hemstädning

  I vår maskinpark har vi alla städhjälpmedel som behövas kan, passande alla typer av uppdrag.

Vanliga frågor om fönsterputsning:

Nej vi har valt att inte göra det. Dels är det svårt med handskar sprit i vattnet och det blir ofta kallt hos kunderna. Den låga efterfrågan efter fönsterputsning på vinter har därför gjort att vi inte tar åt oss uppdrag under de månader vi har temperaturer som kan gå under noll grader.

Nej. Har vi kommit överens om en nyckelgömma eller kod. Klarar vi oss själva. Skulle det vara någon fråga som uppstår så kontaktar vi er och reder ut det på telefon.

Vi uppskattar om du tömmer fönsterbrädorna från sådant som kan vara i vägen eller ramla ut. Men vi hjälper
Nej, vi har med alla arbetsredskap som behövs såsom putsmedel, putstrasor och teleskophandtag.
Ja enligt överenskommelse.
Nej vi ordnar det som behövs.
Det går att putsa men vi gör det inte eftersom resultatet oftast inte blir bra. Då bokar vi hellre om och efterlämnar oss ett gott resultat.
Bara på insidan eller om fönstret är vändbart inifrån.
Företaget är ansvars och allriskförsäkrat för att kunna ta hand om eventuella skador och olyckor.