Fönsterputsning i Söderhamn

Det är i många fall svårt att lyckas med sin fönsterputsning när man gör det själv, och exempelvis inte har ideala verktyg för arbetet. Vi rekommenderar att du anlitar oss för din fönsterputsning. Vi har personal med rätt kunnande, och hjälper dig gärna.

Vi putsar dina fönster

Det spelar ingen roll om du har lägenhet eller villa, vi hjälper dig snabbt och effektivt. Värt att veta är även att fönsterputsning är RUT-berättigat med ett avdrag på 50 %. 

Vanliga frågor & svar om fönsterputsning:

Nej vi har valt att inte göra det. Dels är det svårt med handskar sprit i vattnet och det blir ofta kallt hos kunderna. Den låga efterfrågan efter fönsterputsning på vinter har därför gjort att vi inte tar åt oss uppdrag under de månader vi har temperaturer som kan gå under noll grader.

Nej. Har vi kommit överens om en nyckelgömma eller kod. Klarar vi oss själva. Skulle det vara någon fråga som uppstår så kontaktar vi er och reder ut det på telefon.

Vi uppskattar om du tömmer fönsterbrädorna från sådant som kan vara i vägen eller ramla ut. Men vi hjälper
Nej, vi har med alla arbetsredskap som behövs såsom putsmedel, putstrasor och teleskophandtag.
Ja enligt överenskommelse.
Nej vi ordnar det som behövs.
Det går att putsa men vi gör det inte eftersom resultatet oftast inte blir bra. Då bokar vi hellre om och efterlämnar oss ett gott resultat.
Bara på insidan eller om fönstret är vändbart inifrån.
Företaget är ansvars och allriskförsäkrat för att kunna ta hand om eventuella skador och olyckor.